Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

UniFi AC In-Wall Access Point

Ár: 31.379 Ft+Áfa (Br. 39.851 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
UAP-AC-IW
Rövid leírás:

Az UAP-AC-IW kiváló WiFi megoldás lehet újonnan épülő helyiségekben (hotelek, apartmanok, társasházak), illetve felújításoknál (lakás, iroda). Az eszköz elegáns megjelenésű, falfelületre szerelhető. Az eszköz a hátulján található ethernet porton keresztül csatlakoztatható a hálózathoz, vagyis szükséges egy falba sűllyesztett csatlakozó aljzatot kialakítani. Gipszkarton fal esetén csak egy nyílásra van szükség az eszköz mögött.

Az eszközön található még 2 darab gigabites ethernet port, amelyek közül az egyik POE kimenettel rendelkezik további hálózati eszközök megtáplálására (pl. VoIP telefon vagy UniFi 8 port switch).

2 év garancia

Termékleírás

- Kis méret 139.7 x 86.7 x 25.75 mm
- 802.3at PoE+ támogatás
- 802.11a/b/g/n/ac (dual band)
- 3x 10/100/1000Mbps Ethernet port
- 1x POE Passthrough kimenet 48V (1, 2+; 3, 6-)
- 2,4 GHz 1 dBi beépített 2x2 MIMO antenna
- 5 GHz 2 dBi beépített 2x2 MIMO antenna
- Felszereléséhez konnektor doboz szükséges (nem tartozék)
- Táplálásához POE switch ajánlott vagy Ubiquiti 48V 24Watt GIGABIT DC tápegység + POE
- Tápegység nem tartozék

Az UniFi Network Application szoftver alkalmazásával egy web böngészőből konfigurálható és ellenőrizhető a hálózaton lévő összes UniFi eszköz. A program könnyedén integrálja az új eszközöket és pillanatok alatt a hálózat aktív tagjává teszi, támogatja a kliensek roaming-olását több UniFi AP között. Egyszerűen állíthatunk be vendég hozzáférést vagy egy másik SSID-t akár korlátozott sebességgel. A szoftver monitorozó funkciója segítségével felderíthetők a hálózat sötét foltjai, rejtélyes lassulások, túlterhelések. Láthatunk valós idejű statisztikákat, készíthetünk esemény generált riasztást is.

Az UniFi OS Application szoftverrel az összes UniFi terméket menedzselhetjük. Egy felületen, de egymástól mégis külön állva láthatjuk a különböző feladatot ellátó UniFi eszközöket az accesspoint-okat, kamerákat, VoIP telefonokat vagy az egész hálózatot feszültséggel tápláló és összekötő switch-et.


Ajánlott termékek:

Ubiquiti 48V 24Watt GIGABIT DC tápegység + POE
UniFi Switch
Ubiquiti TC-CON FTP csatlakozó
Ubiquiti ToughCable FTP kábel
Segítségükkel megvédhetők az aktív hálózati eszközök az elektrosztatikus túlfeszültségtől