Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek

Shelly PLUG Smart WiFi Plug

Ár: 7.710 Ft+Áfa (Br. 9.792 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ShellyPLUG
Rövid leírás:

Shelly Plug Wi-Fi hálózati csatlakozó max 3.6 KW termék leírása

A Shelly Plug a legintelligensebb Wi-Fi csatlakozó a piacon, amely automatikusan ellenőrzi a világítás, a fűtés és minden más csatlakoztatott elektromos készüléket a házban. 
Wi-Fi csatlakoztatva - Csatlakoztassa Shelly-t Wi-Fi hálózatához és élvezze otthona irányíthatóságát telefonján keresztül.
Teljesítményfelvétel - A Shelly Plug minden készüléket kikapcsol, ha eléri az előre meghatározott energiafogyasztási szintet.
Ingyenes Cloud – A Shelly Plug kezeléséhez mindössze egy okostelefon és a Shelly Cloud ingyenes mobil alkalmazás szükséges.
Mobilalkalmazás-vezérlés - Az eszközök be- és kikapcsolása közvetlenül az okostelefonról vagy a táblagépről.
Akár 3500 W-ig - A Shelly Plug segítségével számos készüléket és fogyasztót felügyelhet.
Visszaszámláló - Nincs több elfelejtett bekapcsolt készülék. Az integrált visszaszámláló automatikusan kikapcsolhatja a sütőt egy óra múlva. 
Otthonodat bárhonnan ellenőrizheted
A Shelly Cloud - saját felhőszolgáltatás és adattárolás – egyszerű megoldás Shelly eszközök kezelésére. 
A Shelly Cloud egyedileg paraméterezhető az ügyfél igényeihez. A Shelly Cloud minden otthoni vagy irodai eseményekről értesítést
küldhet. 
A házat bárhonnan ellenőrizheti.
A Shelly Cloud felhőszolgáltatás és adattárolás – alkalmas az összes Shelly eszköz egyszerű kezelésére, értesítési opció az otthoni vagy
irodai eseményekről, automatikusan. 
A Shelly Cloud segítségével olyan időzített tevékenységeket hozhat létre, amelyek automatikusan végrehajtásra kerülnek az idő és / vagy az esemény alapján.
A Shelly Cloud mobilalkalmazás Android és iOS rendszerekre is rendelkezésre áll. Az asztali vagy hordozható számítógépeken és a Windows mobilon az alkalmazás WEB verziója elérhető a http://my.shelly.cloud címen.
Termékleírás