Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

Shelly Dimmer2 WiFi fényerőszabályzó max. 230W

Ár: 8.587 Ft+Áfa (Br. 10.905 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ALL-REL-DIM2
Rövid leírás:

A Shelly Dimmer2 az egyik legkisebb méretű, kapcsolóaljzatba vagy szerelődobozba is beszerelhető WiFi-s eszköz hagyományos izzók és LED-lámpák fényerőszabályzásos okosvezérlésére.

- Fényerőszabályozás
- Fogyasztásmérés
- Túlterhelés elleni védelem
- Túlmelegedés elleni védelem
- Maximális vezérelhető teljesítmény halogén vagy kompakt fényforrás esetén 10-220W
- Maximális vezérelhető teljesítmény LED fényforrás esetén 50VA-200VA 10W-200W
- Maximális vezérelhető teljesítmény transzformátor esetén 50-150VA
- Feszültség: 110-230V 50Hz AC
- WiFi szabvány: 802.11 b/g/n
- Méretek: 42mm x 36mm x 14 mm

Termékleírás

A Shelly Dimmer2 a Shelly 2019-ben megjelent WiFi-s fényerőszabályzójának a 2020-as változata. Ez már támogatja a nulla vezető nélküli működést is. Ha a csatlakoztatott fogyasztónak 10 Wattnál kissebb az energiafogyasztása, akkor egy bypass ellenállásra van szükség. Ez a bypass ellenállás nem része a csomagnak.

Segítségével a vezérelt lámpákat lehet ki / be is lehet kapcsolni, vagy a fényerejüket is lehet szabályozni. Segítségével könnyedén beállíthatjuk a napszakhoz, az aktuális tevékenységhez (TV nézés, olvasás, vacsora, összejövetel stb.) vagy a hangulatunkhoz illő fényerőt a szobákban. Nem csak interneten keresztüli lehet a lámpákat vele vezérelni, hanem előre beállíthatunk egyszeri vagy ismétlődő időzített vezérléseket is, akár az aktuális napkelte vagy napnyugta időpontjához igazítva is.

A ki-bekapcsolást folyamatos halványítással vagy erősítéssel is képes vezérelni.

Mint minden más Shelly relének, ennek az apró mérete is lehetővé teszi, hogy akár egy szabványos villanykapcsoló mögé a kapcsolóaljzatba vagy egy villamossági kötődobozba beszereljük.

A Shelly Dimmer vezérléssel izzólámpákat és halogénlámpákat is lehet vezérelni 10-220W közötti teljesítmény esetén, valamint fényerő-szabályozható LED lámpákat: 50-200VA / 10W – 200W teljesítmény-sávban, vagy ellenállás-induktív terheléseket, ferromágneses transzformátorok 50-150VA teljesítmény között.

A Wi-Fi-s működésnek köszönhetően működéséhez nem kell külön vezérlés vagy gateway, direktben a WiFi hálózatra csatlakozik az eszköz, és mobiltelefon app-ból, webböngészőből, vagy HTTP/UDP protokollon keresztül otthonautomatizációs rendszerekből is vezérelhető.


Kompatibilis a Google Home/Google Assistant és Amazon Echo hangvezérlésével is.

Időzíthetőség!
A hét napjaira beállítható ki/bekapcsolási időzítés vagy fényerősség állítás, vagy színváltás
támogatja napkeltéhez és napnyugtához kapcsoló időzítéseket is

A biztonság az első!
A Shelly Dimmer beépített hőérzékelője túlmelegedés esetén lekapcsolja az eszközt.
A relé pedig lekapcsolja az áramkört, amennyiben az előre megadott max. teljesítménynél nagyobb áramfogyasztást érzékel az eszköz.


Shelly Dimmer beépített programozási / debug csatlakozója segítségével alternatív alapszoftver (firmware) telepíthető az eszköz 4MB-os ESP8266 chipjére. A csatlakozóhoz USB-to-UART adapter és egy megbízható 3.3V táp szükséges min. 350 mA teljesítménnyel.