Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

MikroTik GPEN21 Gigabit POE injektor, SFP porttal

Ár: 7.440 Ft+Áfa (Br. 9.449 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
GPEN21
Rövid leírás:

GPEN (Gigabit Passive Ethernet Network) hálózat kliens oldali POE tápfeladóként vagy beltéri média konverterként használható, falra szerelhető. SwitchOS-el ellátott passzív ethernet repeater, optikai porttal. Gigabites POE tápfeladó, a kimenőfeszültség menüből ki/be kapcsolható.

Termékleírás

- 2 darab 10/100/1000Mbps árnyékolt ethernet port
- 1 darab SFP port
- 12-57 Volt DC vagy POE táplálás (802.3af/at támogatás)
- 1 darab passzív POE kimenet

 

A GPEN (Gigabit Passive Ethernet Network) hálózat egy alacsony költségekkel üzemeltethető és telepíthető gyors, Gigabites hálózat. Elsősorban társasházakban mutatkozik meg az előnye, mivel a kliensek együtt és ezért redundánsan táplálják meg a hálózatban lévő elemeket.A klienseknél mindössze egy GPEN11 vagy GPEN21 POE tápfeladóra és egy tápegységre van szükség a kábelen kívül. Így a telepítési idő és annak költsége minimális tud lenni. Az UTP/FTP kábelek 100 méteres korlátját a GPeR tudja kitolni 200 méterre bármi veszteség nélkül. Ez egy POE-s repeater, amiből 7 darab használható egymás után egy szakaszon. A klienseket a netPower switch fogja össze, amit kültéren is fel lehet szerelni. Ez a switch képes megtáplálni az egész épületet internettel ellátó gerincvonal pont-pont linkjének eszközét is. Mindezt végig Gigabites linkkel és akár kültéren.

 

GPEN hálózat

Kapcsolódó termékek
Cloud Router Switch CRS318 netPower 15FR
16 portos kültéri switch 2 SFP porttal. 15 POE bemenet és 1 POE kimenettel. GPEN (Gigabit Passive Ethernet Network) hálózatokhoz ajánlott.
Ár: 37.638 Ft + Áfa
(Br. 47.800 Ft)
Részletek