Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

MikroTik GPeR IP67 kültéri doboz

Ár: 2.070 Ft+Áfa (Br. 2.629 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
GPeR-IP67-Case
Rövid leírás:

Kültéri ház a GPeR-hez. Csőre vagy falra szerelhető.

Termékleírás

A GPEN (Gigabit Passive Ethernet Network) hálózat egy alacsony költségekkel üzemeltethető és telepíthető gyors, Gigabites hálózat. Elsősorban társasházakban mutatkozik meg az előnye, mivel a kliensek együtt és ezért redundánsan táplálják meg a hálózatban lévő elemeket.A klienseknél mindössze egy GPEN11 POE tápfeladóra és egy tápegységre van szükség a kábelen kívül. Így a telepítési idő és annak költsége minimális tud lenni. Az UTP/FTP kábelek 100 méteres korlátját a GPeR tudja kitolni 200 méterre bármi veszteség nélkül. Ez egy POE-s repeater, amiből 7 darab használható egymás után egy szakaszon. A klienseket a netPower switch fogja össze, amit kültéren is fel lehet szerelni. Ez a switch képes megtáplálni az egész épületet internettel ellátó gerincvonal pont-pont linkjének eszközét is. Mindezt végig Gigabites linkkel és akár kültéren.

Kapcsolódó termékek
MikroTik GPEN11 Gigabit POE injektor
Gigabites POE tápfeladó, falra szerelhető. GPEN (Gigabit Passive Ethernet Network) hálózat kliens oldali POE tápfeladóként ajánlott. Árnyékolt ethernet port, 12-57 Voltig.
Ár: 4.895 Ft + Áfa
(Br. 6.217 Ft)
Részletek
netPower 15FR MikroTik kültéri reverse PoE switch
16 portos kültéri switch 2 SFP porttal. 15 POE bemenet és 1 POE kimenettel. GPEN (Gigabit Passive Ethernet Network) hálózatokhoz ajánlott.
Ár: 52.906 Ft + Áfa
(Br. 67.191 Ft)
Részletek