Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

Sonoff Sensor-DW2 433MHz nyitásérzékelő

Ár: 1.118 Ft+Áfa (Br. 1.420 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
M0802070003
Rövid leírás:

A Sonoff DW2 RF a Sonoff legújabb, RF technológiát használó vezetéknélküli ablak/ajtónyitás érzékelője. Sonoff RF Bridge vagy SmartWise RF gateway-en keresztül vagy közvetlenül RF-vevős eszközökhöz vezeték nélkül kapcsolódva küld riasztást az érzékelt nyitásról a Sonoff készülékeket vezérlő eWeLink app-hoz és a vezérelt okoseszközökhöz (okos villanykapcsoló, okos kapcsolórelék és okoskonnektorok).

Termékleírás

Sonoff DW2 a Sonoff DW1 érzékelő utódja, egy olyan ajtó/ablaknyitó érzékelő, mely a nyitásról (a zárásról nem!) képes RF riasztást küldeni közvetlenül RF-es vevővel felszerelt kapcsolónak vagy relének, vagy RF Bridge-nek. A nyitáskor küldött riasztáshoz eseményeket és vezérléseket kapcsolhatunk az eWeLink app-ban. A szenzor két részből áll: az egyik elem az ajtóra vagy az ablakra kerül, a másik rész a keretre, és a két rész közötti mágneses kapcsolat megszakadásakor riaszt az eszköz.

 

Ha olyan RF-es érzékelőt keresel, mely a nyitást és a zárást is érzékeli, és mindkettőről képes RF-es riasztást küldeni, akkor a - Sonoff- és eWeLink-eszközökkel teljesen kompatibilis - SmartWise DW2+ ajtó/ablaknyitás érzékelő szenzort válaszd!

 

A termék WiFi-s "párja" a Sonoff DW2 WiFi ajtó/ablaknyitás érzékelő, melynek előnye, hogy nem szükséges RF-WiFi átjáró a működéséhez, hiszen követlenül a WiFi router-re kapcsolódik, illetve lekérdezhető a pillanatnyi (nyitott/zárt) állapota, hátránya viszont, hogy a WiFi-re kapcsolódás időigénye miatt jóval lassabban küld riasztást az azonnal riasztó RF verzióhoz képest.

 

Más Sonoff okoseszközökhöz -, például az ajtó/ablaknyitó által vezérelt világításhoz vagy relékhez - vezeték nélkül, 433.92MHz-es RF-es (rádiófrekvenciás) technológiával kapcsolódik a Sonoff RF Bridge-en vagy SmartWise RF Bridge-en keresztül, nem szükséges tehát vezetékezés a használatához. Az energiaellátását 1 db 27A típusú elem biztosítja (mely nem a termék része).

A nyitásról és a zárásról is az eWeLink app-on keresztül riasztás is kérhető az iOS/Android telefonra, azaz nagyon egyszerű riasztóként is használható. Ha riasztás van a telefonra beállítva, azt csak a Sonoff RF Bridge / SmartWise RF Bridge eszköz eWeLink-es tulajdonosa kapja meg, a riasztás a készülék eWeLink-es megosztása esetén sem megy át más eWeLink-es megosztott fiókba és más telefonra.

Más Sonoff eszközök vezérlése esetén az eWeLink app okosvezérlés (Scene) funkcióján át vezérelhetőek más okoseszközök (villanykapcsolók, kapcsoló relék, okoskonnektorok) bekapcsolása az érzékelt nyitás adta jellel.

SmartWise DW2+-al ellentétben ellentétben, mely az ajtó/ablak nyitását és zárását egyaránt érzékeli és küld róla jelet, a Sonoff DW2 RF csak a nyitást érzékeli és csak erről küld RF riasztást!

 

Közvetlenül, RF Bridge nélkül is (!) összekapcsolható a SmartWise RF szirénával, és ajtó nyitás esetén megszólaltatható vele a vezetéknélküli, RF sziréna.

 

Terméktulajdonságok:

  • Ultra-alacsony fogyasztású mikroprocesszor
  • Csak a nyitást érzékeli és csak arról küld riasztást
  • Beépített antenna
  • Rögzíthető a termékhez járó kétoldalú ragasztócsíkkal, mely a termék tartozéka
  • Egyszerűen telepíthető és beállítható vezetékezés nélkül, falra könnyen felszerelhető
  • Vezeték nélküli RF frekvencia: 433.92MHz
  • Alkalmazás: csak beltérre, nem csapadékálló!
  • Tápellátás: 1 db 27A elem (nem tartozék)
Kapcsolódó termékek
GP 23A-C5 12V-55mAh riasztó elem (MN21)
GP alkáli 12V-os elem riasztókhoz, távirányítókhoz
Ár: 246 Ft + Áfa
(Br. 312 Ft)
Részletek
Sonoff RF BRIDGE 433MH WiFi
A Sonoff Bridge átjárót biztosít a 433 MHz-es RF-es készülékek és a WiFi hálózat között. Tasmota firmware segítségével MQTT parancsokat is fogad.…
Ár: 3.466 Ft + Áfa
(Br. 4.402 Ft)
Részletek