Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

Shelly RC snubber zavarszűrő

Ár: 1.098 Ft+Áfa (Br. 1.394 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ALL-KIE-RCS
Rövid leírás:

A Shelly RC zavarszűrő a Shelly okosrelék kiegészítője, melynek bekötése induktív fogyasztók használata esetén javasolt. Kompatibilis Shelly 1, a Shelly 1PM, a Shelly 2.5, a Shelly Plus 1, a Shelly Plus 1PM és a Shelly Pro 4PM eszközökkel is.

Termékleírás

A Shelly RC zavarszűrő a Shelly relék kiegészítője, melynek bekötése induktív fogyasztók használata esetén javasolt. Ilyen fogyasztók például az elektromos motorok, ventilátorok, porszívók, mosógépek, transzformátoros tápegységek (LED, laptop, TV tápegységei).

Ezek be / kikapcsoláskor ugyanis feszültségingadozást okozhatnak az elektromos hálózaton, és amennyiben e mágneses tekercset tartalmazó eszközöknek a gyártói a feszültségingadozás tompítását nem oldották meg megfelelően, az elektromos hálózaton gondot okozhatnak. Ilyen probléma-jelenség lehet például a Shelly relék ki/bekapcsolódása, újraindulása is.

A problémák elkerülése és megelőzése végett Shelly RC snubber-t (0,1 μF / 100 Ω / 1/2W / 600 V AC) azaz RC zajszűrőt be kell kötni a vezérelt áramkörök kimenete és nulla közé.

A RC zajszűrőben levő ívoltó áramkör célja az, hogy amikor elvesszük az áramot a tekercsről, és még "pattog" a hálózati feszültség, akkor ezt az ingadozást a benne levő energiaelnyelő áramkör tompítja. Kompatibilis Shelly 1, a Shelly 1PM, a Shelly 2.5, a Shelly Plus 1, a Shelly Plus 1PM és a Shelly Pro 4PM eszközökkel is.

 

További információk

Méretek 2.7 × 1.7 × 0.9 cm
Kapcsolódó termékek
Shelly Plus 1 WiFi Relay Switch
A Shelly Plus 1 a Shelly apró, fali aljzatba szerelhető egy áramkörös okosreléjének, a Shelly 1-nek a továbbfejlesztett verziója, mely erős ESP32 chip-jének köszönhetően…
Ár: 4.957 Ft + Áfa
(Br. 6.295 Ft)
Részletek
Shelly Plus 1PM WiFi Relay Switch fogyasztásmérés
A Shelly Plus 1PM a Shelly apró, fali aljzatba szerelhető egy áramkörös okosreléjének, a Shelly 1PM-nek a továbbfejlesztett verziója, mely erős ESP32 chip-jének köszönhetően…
Eredeti ár: 5.904 Ft + Áfa
(Br. 7.498 Ft)
Akciós ár: 5.587 Ft + Áfa
(Br. 7.095 Ft)
Részletek
Shelly Pro 4PM fogyasztásmérős WiFi+LAN+Bt DIN sín
A Shelly legújabb terméke, a villamossági szekrény DIN-sínre szerelhető PRO termékcsalád első tagja, a négy áramkörös, WiFi + LAN + Bluetooth kapcsolatra…
Ár: 36.175 Ft + Áfa
(Br. 45.942 Ft)
Részletek