Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

Shelly Pro 3EM Switch add-on Shelly Pro3 EM-hez

Ár: 7.361 Ft+Áfa (Br. 9.348 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ALL-KIE-PRO3EM-ADDON
Rövid leírás:

A Pro 3EM Add-on a Shelly PRO 3EM-120A és a Shelly Pro-400A fogyasztásmérők kiegészítője: egy galvanikusan leválaszott modul, melynek segítségével potenciálmentes kapcsolásra is képessé tesszük a PRO 3EM eszközt, és segítségével külső kontaktort vagy más elektromos eszközt is kapcsolhatunk.

Termékleírás

A Pro 3EM Add-on a Shelly PRO 3EM-120A és a Shelly Pro-400A fogyasztásmérők hasznos kiegészítője: ez egy galvanikusan leválaszott modul, melynek segítségével potenciálmentes kapcsolásra képessé tesszük a PRO 3EM eszközt, és segítségével külső kontaktort vagy más elektromos eszközt is kapcsolhatunk.

A PRO 3EM - a 3EM-el ellentétben nem képes külső kontaktor vagy relé vezérlésére, de ezzel a kiegészítővé képessé tehetjük rá.

 

Ez is villamossági szekrény DIN-sínre illesztehető eszköz, közvetlenül a PRO 3EM fogyasztásmérő mellé kell beszerelnünk, és össze kell pattintanunk a két modult. 

Tápellátását a Pro 3EM biztosítja, csak a kapcsoláshoz kell az I / O (bemenet / kimenet) bekötését elvégeznünk, max 2A kapcsolására képes max 240V AC vagy 30V DC-n.

 

Felhasználási lehetőségek:

Kövesd nyomon, hogy mennyi energiát termelnek a napelemek / szélturbinák, és a Shelly Pro 3EM kiegészítővel könnyedén takarékoskodhatsz a fogyasztás szabályozásával. Csatlakoztasd a Shelly Pro Add-On-t a vezérlendő készülékekhez, és használd a Shelly Pro 3EM valós idejű információit arról, hogy mennyi energiát termelsz és fogyasztasz. Amikor energiát kell megtakarítani, a Shelly Pro3EM Add-on automatikusan kikapcsolhatja a nem létfontosságú készülékeket.

Ha például egy napelemes rendszer éppen több energiát termel, mint amennyit az otthonod fogyaszt, a Shelly Pro 3EM Add-On automatikusan aktiválhatja a fogyasztókat, hogy felhasználják azt. Beállíthatod például, hogy bekapcsoljon a vízmelegítő, az elektromos járművek töltőállomásavagy más energiaigényes készülékek. Így a lehető legtöbbet hozhatod ki a napelemes rendszere által termelt energiából, és csökkentheted a hálózattól való függőséget és költséget takaríthatsz meg.

A Shelly Pro 3EM, egy Shelly Pro 3EM kiegészítővel továbbfejlesztve, időjárásfüggő energiaoptimalizálást is képes kínálni. Szkripteléssel hatékonyan vezérelheted készülékeid az időjárás-előrejelzés alapján. A valós idejű időjárási frissítések fogadása után a Shelly Pro 3EM a szkriptben meghatározott intézkedéseket teszi meg. Például, ha az előrejelzés szerint napos idő lesz, a Shelly Pro 3EM Add-On automatikusan kikapcsolhatja a fűtést a magasabb hőmérsékletre számítva.

 

További információk

Áttekintés
Gyártó

Shelly

Terméktípus

PRO 3EM kiegészítő külső modul (pl. kontaktor) kapcsolásához

Plug&Play telepítés

igen

Beüzemelés / működtetés
Bekötés

tápellátását a Pro 3EM biztosítja, csak a kontektorral kell összekötni

DIN-sínre szerelhető

igen

Üzemi környezeti hőmérséklet

-20° – 40 °C

Üzemi környezeti páratartalom

30%-70% RH

Vezérelt (/mért) áramkör
Áramkörök száma

1

Névleges teljesítmény

2A

Egyéb
Méretek

9,4 × 1,9 × 6,9 cm

Kapcsolódó termékek
Shelly Pro 3EM-120A 3 fázisú fogyasztásmérő
A Shelly PRO 3EM a Shelly második  generációs, elektromos szekrény DIN-sínre szerelhető, 3-fázisú fogyasztásmérője. A LAN-csatlakoztathatóságnak…
Ár: 40.941 Ft + Áfa
(Br. 51.995 Ft)
Részletek