Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

Sonoff Sensor-WTS01 kül/beltéri, vízálló rúdhőmérő

Ár: 1.729 Ft+Áfa (Br. 2.196 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
SON-KIE-WTS01
Rövid leírás:

Sonoff TH Elite-hez (THR316D, THR320D), TH Origin-hoz (THR316, THR320) kapcsolható, kül- és beltéri használatra egyaránt alkamas, vízálló rúdhőmérő.

A típus a DS18B20 szenzor továbbfejlesztett változata, mely meghosszabbított (kb. 150 cm-es) vezetékkel van felszerelve, RJ9 csatlakozós, és kompatibilis az RL560 5 méteres hosszabbító kábellel is.

Termékleírás

A Sonoff WTS01 kül- és beltéren egyaránt alkalmazható, vízálló hőmérséklet szenzor egy digitális hőmérséklet érzékelő kalibrált digitális jel output-tal. A vízállóságának köszönhetően vizes helyiségekben vagy vizes környezetben is megbízhatóan használható, például víztartályokban, akváriumokban, hűtőhelyiségekben, medencékben stb. Rozsdamentes acél az érzékelője, hosszú élettartamú és érzékeny a hőmérséklet-változásokra.

A WTS01 típus a DS18B20 szenzor továbbfejlesztett változata, mely meghosszabbított (kb. 150 cm-es) vezetékkel van felszerelve, RJ9 csatlakozós, és kompatibilis az RL560 5 méteres hosszabbító kábellel is.

 

A mért hőmérséklet tartománya -40℃-tól 115℃-ig terjed, magas és alacsony hőmérsékleti körülmények között is megbízhatóan működik.

Költséghatékony megoldás hőmérséklet érzékelésére és a Sonoff relék ezek alapján való vezérlésére. Az érzékelőnek egy RJ9 csatlakozódugója van, ami a Sonoff TH06R3 és TH20R3 aljzatához illeszkedik.

 

A szenzort a relé áramtalanítása után lehet a reléhez csatlakoztatni. Az eWeLink app-pal, beállíthatunk olyan hőmérséklettel kapcsolatos feltételrendszert, mellyel ki/bekapcsolhatjuk a TH16 és TH20 reléket, és akár a hálózatban levő más reléket is vezérelhetjük ily módon, pl. akár egy S26 okoskonnektort is. A relé ideális választás például ventillátorok, elektromos fűtőtestek, radiátorok, párásítók, páramentesítők, légkondícionálók, öntözőrendszerek és akváriumok vezérlésére is.

 

A Sonoff DS18B20 vízálló hőmérséklet-szenzort az alábbi termékekhez ajánljuk:

  • Sonoff TH Elite-hez (THR316D, THR320D),
  • Sonoff TH Origin-hoz (THR316, THR320)

További információk

Áttekintés
Gyártó

Sonoff

Gyári cikkszám

WTS01 (RJ9 4P4C connector)

Terméktípus

vízálló hőmérséklet szenzor

Szín

fekete

Hang, kép, szenzor paraméterek
Szenzor

vízálló rúdhőmérő

Beüzemelés / működtetés
Bekötés

vezetékesen csatlakoztatva reléhez

Üzemi környezeti hőmérséklet

-40℃ – 115℃

Távvezérelhetőség, okosvezérelhetőség
Gyártói okostelefonos app

igen, ingyenes app: eWeLink (Android, iOS)

Helyi hálózati üzemmód (gyári firmware-rel)

Sonoff TH R3 16A vagy 20A reléhez kapcsolva: nem

Okos funkciók
Értesítési funkciók

TH R3 reléhez kapcsolva: eWeLink app push riasztás kérhető hőmérsékleti határérték elérésekor

Előzmények

Sonoff TH reléhez csatlakoztatva: rögzíti az eWeLink a felhő az előzményeket, app-ban grafikonon megtekinthetőek a historikus adatok

Egyéb
Méretek

150,0 cm