Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

Sonoff ZigBee WiFi Switch

Ár: 1.810 Ft+Áfa (Br. 2.299 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
SNZB-01
Rövid leírás:

A Sonoff Zigbee gomb egy elemmel működő, Zigbee-s okosotthon protokollt használó vezetéknélküli távirányító gomb, mellyel Zigbee-s eszközöket, vagy Sonoff Zigbee Bridge-en keresztül eWeLink-es WiFi-s eszközöket is lehet vezérelni.

Termékleírás

 

Sonoff Zigbee kapcsoló gomb, - az okosotthon eszközgyártó 2020-as terméke -, egy Zigbee protokollt használó okosotthon eszköz, mellyel távirányíthatunk, kapcsolhatunk bármilyen Zigbee-s eszközt, vagy Zigbee gateway használata esetén más pl. WiFi-s eszközöket is.

eWeLink-es Sonoff vagy SmartWise Wi-Fi-s eszközök kapcsolásához egy Sonoff Zigbee Bridge-re is szükség van a Zigbee jel eWeLink-es felhőbe való átviteléhez.

 

MI a Zigbee?

A legtöbb Sonoff termék Wi-Fi-t és RF-et használ kommunikációs módként, melyek más okosotthon technológiákhoz képest kedvezőbb átfekvésű termékeket tesznek lehetővé, de nem kifejezetten IoT szabványok.

Ezzel szemben a Zigbee kifejezetten az alacsony energiaigényű eszközökhöz ideális kommunikációs megoldás, ahol nincs nagy mennyiségű adatátvitel, de fontos a minél kisebb időbeli késleltetés. Jó választás a Zigbee az elemről működtetett szenzoroknál vagy távirányítóknál például, ahol a WiFi-hez képest a Zigbee-nek köszönhetően többszörös üzemidő jellemző. A Zigbee szenzorok önmagukban nem használhatóak, szükséges hozzájuk egy Zigbee átjáró, amivel az otthoni / irodai hálózatunkra ráköthetjük őket. Ilyen például a Sonoff Zigbee Bridge.

A Zigbee technológia jellegéből adódóan az egyes Zigbee eszközökkel egy pillanat műve párosítani, jóval gyorsabb, mint a WiFi-s párosítás.

A vezetéknélküli gomb három féle megnyomása (egyszeri, dupla és hosszú nyomás) eállítható különböző vezérlések indítására.

 

Terméktulajdonságok:

  • A Zigbee technológia nagy hatótávolságot biztosít az adatátvitelre, a mesh technológia pedig még tovább képes azt növelni.
  • Kompatibilis például a Sonoff Zigbee Bridge átjáróval, és más szabványos Zigbee-s eszközökkel is
  • Sonoff Zigbee Bridge-el együtt való használata esetén a WiFi-s Sonoff és SmartWise okoseszközök vezérlésére is képes
  • Egészen apró méretű, mindössze 4,3 x 4,3 cm-es, és másfél cm vastag a kapcsológomb
  • 1 db CR2450 (3V) elemmel működik, melyet a termék tartalmaz, de a tapasztalatok szerint érdemes a használat megkezdésekor kicserélni egy új elemre.
  • Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

Adatlap

Tömeg 0.025 kg
Méretek 4.3 × 4.3 × 1.55 cm
Szín

fehér

Terméktípus

Zigbee gomb / távirányító

Áramkörök száma

1

Fizikai ki/be kapcsoló az eszközön

igen

Eszköz működési betáp

CR2450 elem (3V)

Zigbee kapcsolat

igen

Működési hőmérséklet-tartomány

beltéri

Gyártó

Sonoff

 

Kapcsolódó termékek
GP CR2450 3V Lithium gombelem
GP 3V-os lithium gombelem
Ár: 711 Ft + Áfa
(Br. 903 Ft)
Részletek
Sonoff DIY BASIC ZBR3 ZigBee DIY Smart Switch 10A
A Sonoff népszerű Basic okos kapcsolóreléjének új, ZigBee verziója.
Ár: 3.330 Ft + Áfa
(Br. 4.229 Ft)
Részletek
Sonoff ZigBee CC2531 USB adapter
Home Assistantba integrálható CC2431 ZigBee USB adapter. Segítségével az okosothon vezérlőbe közvetlenül vagy egy külső gateway (Rasperry Pi-ből épített zigbee2mqtt)…
Ár: 2.046 Ft + Áfa
(Br. 2.598 Ft)
Részletek