Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

Sonoff Sensor-DW2 WiFi nyitásérzékelő

Ár: 1.665 Ft+Áfa (Br. 2.115 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
M0802070002
Rövid leírás:

A Sonoff DW2 WIFI a Sonoff okosotthon termékcsaládjával kompatibilis, új 2020 őszi termékverzió, egy továbbfejlesztett ablak/ajtónyitás érzékelő. Közvetlenül a WiFi router-re kapcsolódik, nem szükséges a használatához gateway. Megmutatja az app-ban az aktuális nyitott/zárt állapotot és más Sonoff okoseszközök vezérlésére képes az eWeLink felhőn keresztül. A nyitásról és zárásról is képes riasztást küldeni.

Termékleírás

Sonoff DW2 WIFI a korábbi Sonoff DW1 RF-es ajtó/ablaknyitó érzékelőnek egy olyan továbbfejlesztett változata, mely az RF helyett WiFi-s kapcsolatot használ a riasztások továbbítására, így a működtetéséhez nem kell sem RF-vevős okoseszköz, sem Sonoff RF Bridge átjáró.

A kétirányú WiFi-s kapcsolatnak köszönhetően a Sonoff DW2 WiFi képes az aktuális nyitott / zárt állapotot megmutatni az eWeLink app-ban, (míg a SmartWise DW2 és a Sonoff DW1 RF-es érzékelők csak riasztani képesek és más eszközöket vezérelni az érzékelt nyitás/zárás alapján, de az aktuális állapotot nem tudják megmutatni).

A szenzor a nyitásról és a zárásról is képes riasztást küldeni. Mindkét eseményhez külön riasztást és külön eseményeket és vezérléseket kapcsolhatunk az eWeLink app-ban. A szenzor két részből áll: az egyik elem az ajtóra vagy az ablakra kerül, a másik rész a keretre, és a két rész közötti mágneses kapcsolat megszakadásakor és a kapcsolat helyreállásakor riaszt az eszköz.

Nem szükséges sem vezetékezés a használatához, sem központi gateway, mivel közvetlenül a WiFi router-re kapcsolódik. Az energia-ellátását 2 db AAA típusú ceruzaelem biztosítja, (mely nem a termék része).

A nyitásról és a zárásról is az eWeLink app-on keresztül riasztás is kérhető az iOS/Android telefonra, azaz nagyon egyszerű riasztóként is használható. Ha riasztás van a telefonra beállítva, azt a készülék eWeLink-es megosztása esetén sem megy át más eWeLink-es megosztott fiókba és más telefonra, csak a tulajdonos kap telefonos értesítést.

Más Sonoff eszközök vezérlése esetén az eWeLink app okosvezérlés (Scene) funkcióján át vezérelhetőek más okoseszközök (villanykapcsolók, kapcsoló relék, okoskonnektorok) bekapcsolása az érzékelt nyitás vagy zárás adta jellel.

eWeLink-kompatibilis beltéri Sonoff vagy kültéri SmartWise kamerával együtt használva a kamera képe megjeleníthető a szenzor képernyőjén, így az élő képen ellenőrizhető is a mozgás.

 

Terméktulajdonságok:

  • Ultra-alacsony fogyasztású mikroprocesszor, az app-ban megnézhető elem töltöttségi szint
  • Az app-ban megtekinthető a valós idejű, azaz pillanatnyi nyitott / zárt státus
  • Beépített WiFi antenna, közvetlenül a WiFi router-re kapcsolódik, nem szükséges számára átjáró
  • Bluetooth párosítás az eWeLink app-pal
  • Riasztást küld alacsony elem állapotról
  • Megosztható másokkal az app-ban a szenzor állapota
  • A rögzítéséhez 2 db kétoldalú ragasztócsík a termék tartozéka
  • Egyszerűen telepíthető és beállítható vezetékezés nélkül, az ajtóra/ablakra könnyen felszerelhető a csomagban található öntapadós matricával
  • Tápellátás: 2 db AAA elem (nem tartozék)
  • 3 havi nyitás/zárás előzményt eltárol az eWeLink app a felhőben.