Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

Sonoff POW20 Elite R3 20A fogyasztásmérős okosrelé LED kijelzővel

Ár: 6.610 Ft+Áfa (Br. 8.395 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
POWR320D
Rövid leírás:

A POWR320D, azaz a Sonoff POW Elite 20D a Sonoff POW R2 relé utód Sonoff POW Origin fejlettebb, nagyobb teljesítményű (20A) és képernyővel felszerelt 2022-es verziója.A kis méretű fogyasztásmérős relé az interneten keresztül mobiltelefonról távolról is vezérelhető, időzíthető, és max. 20A / 230V kapcsolására és fogyasztásmérésre is alkalmas.

Túlterhelés elleni védelmi (OPS) funkciójánál megadhatunk túlfeszültségi, túláram, túlteljesítmény határértéket, melynek elérésekor a relé lekapcsol. 

A Sonoff POW Elite fogyasztásmérője 6 havi, óránként bontású áramfogyasztási adatot tárol az eWeLink felhőben, a fogyasztási történet grafikonja megtekinthető az app-ban, valamint az adatok le is tölthetőek. Kis LCD képernyőjén képes kijelezni a pillanatnyi áramerősséget, teljesítményt és feszültséget, valamint az össz-fogyasztási értéket. 

Beállíthatjuk az eszközt arra is, hogy push üzenetet küldjön az app-ba a megadott napi vagy havi fogyasztási határérték elérésekor.

Termékleírás

A Sonoff POW Elite 20D egy 20A / 230V kapcsolására és fogyasztásmérésére alkalmas okosrelé. A kis méretű fogyasztásmérős WiFi-s relé az interneten keresztül mobiltelefonról távolról is vezérelhető: ki/be kapcsolható, időzíthető ki/bekapcsolásra, és max. 20A / 230V kapcsolására és fogyasztásmérésre is alkalmas.

A Sonoff POW Elite fogyasztásmérője 6 havi, óránkénti bontású áramfogyasztási adatot tárol az eWeLink felhőben, a fogyasztási történet grafikonja megtekinthető az app-ban, valamint az adatok le is tölthetőek. Kis LCD képernyőjén képes kijelezni a pillanatnyi áramerősséget, teljesítményt és feszültséget, valamint az össz-fogyasztási értéket. 

Beállíthatjuk az eszközt arra is, hogy push üzenetet küldjön az app-ba a megadott napi vagy havi fogyasztási határérték elérésekor. A fogyasztásmérési adatok reset-elhetőek / törölhetőek is az app-ban.

 

 

OPS (azaz túlterhelés elleni védelmi) funkciójánál megadhatunk túlfeszültségi, túláram, túlteljesítmény határértéket, melynek elérésekor a relé lekapcsol.

A WiFi-s relé közvetlenül a Wi-Fi router-re kapcsolódik fel és éri el az eWeLink gyári felhőt, így működéséhez és távolról való vezérléséhez nincs szükség központi eszközre, hub-ra. 

A reléhez jár egy kis adapter, mellyel villamossági szekrény DIN-sínre is felszerelhető. 

 

Egy elektromos áramkörre kötve zárhatjuk és megszakíthatjuk vele az áramkört, azaz ki/be kapcsolhatjuk a vezérelt kimenetre kötött elektromos készüléket. Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról vezérelhetjük a kapcsolót, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Természetesen a készülék rendelkezik fizikai nyomógombos kapcsolóval is. A távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás háztartási elektromos eszközök elektromos áram fogyasztásának a mérésére, és a fogyasztás optimalizálására is.  Olyan esetekben is praktikus az időzített okos vezérlése, ha az adott eszközben nem szükséges állandóan működnie, csak szakaszosan kell ki/be kell kapcsolni (pl. akvárium keringető, fűtésvezérlő áramkör). Használatával kényelmesen távolról is bekapcsolhatjuk a kívánt készülékeket még mielőtt hazaérnénk, és kényelmesen időzíthetünk vele kikapcsolást is, hogy energiát és költséget takarítsunk meg.

Fogyasztásmérője mutatja a pillanatnyi fogyasztást, már nem csak az app-ban, hanem az Elite verziónál a kis LCD képernyőn is, és óránkénti bontású fogyasztási statisztika is rendelkezésünkre áll a mobil App-ban, melyet le is tölthetünk CSV formátumban.

 

Terméktulajdonságok:

  • A korábbi verziónál nagyobb teljesítményű, 16A és 20A változatban elérhető, ez a 20A max. teljesítményű nagyobb verzió
  • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatja a rá kötött elektromos eszközöket.
  • Maygyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink
  • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a kapcsoló relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
  • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
  • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak a távvezérléshez
  • Készülékcsoportok – Csoportba rendezheti készülékeit, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhat
  • Okosvezérlés, automatizmusok – Más relék, kapcsolók, érzékelők adatai alapján akár automatikusan is vezérelhető a ki/be kapcsolás
  • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez is (az IFTTT integráció előfizetést igényel)
  • Aktuális áramfogyasztás mérése – pillanatnyi fogyasztás kijelzése az App-ban és az Elite verzió kijelzőjén is. Kis LCD képernyőjén képes kijelezni a pillanatnyi áramerősséget, teljesítményt és feszültséget, valamint az össz-fogyasztási értéket. 
  • Tetszőleges időszak áramfogyasztásának mérése – áramfogyasztási stopperóra funkció, méri az elindítástól a leállításig az áramfogyasztást
  • Áramfogyasztási statisztika - napi és havi összfogyasztási statisztika az App-ban (óránkénti bontásban, az elmúlt 6 hónapra)
  • Értesítés (push üzenet) küldése meghatározott fogyasztás elérésekor - Beállíthatjuk az eszközt arra is, hogy push üzenetet küldjön az app-ba a megadott napi vagy havi fogyasztási határérték elérésekor.

További információk

Tömeg 0.142 kg
Fogyasztásmérő

igen

Gyártói okostelefonos app

igen, ingyenes app: eWeLink (Android, iOS)

DIN-sínre szerelhető

igen

Előzmények

6 havi, óránkénti bontású fogyasztási adatot ment a felhőbe, igen: ki/bekapcsolási előzmények az app-ban

Fizikai ki/be kapcsológomb

igen

Bekötés

230V AC (fázis és nulla)

Bluetooth

Bluetooth csak párosításhoz

Eszköz működési betáp

110V-240V AC

Bemenet külső kapcsoló számára

nem

Kapcsoló / kapcsolórelé

igen

Helyi hálózati üzemmód (gyári firmware-rel)

igen

Értesítési funkciók

push üzenet a napi vagy havi fogyasztási érték elérésekor, push üzenet ki/bekapcsoláskor

Vezérelt áramkör

100V-240V AC

_Távvezérlési módok

Wi-Fi

Cloud üzemmód (gyári firmware-rel)

alapértelmezett üzemmód az eWeLink felhőre kapcsolt működés

Webes (böngészős) admin felület

előfizetéses, Premium funkció

Támogatott integrációk

Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Home, Google Nest, IFTTT (az IFTTT integráció előfizetéses, Premium funkció), REST API

_Termék típusa

fogyasztásmérő, kapcsolórelé

REST API támogatás (gyári firmware-rel)

nem

RF / rádióvezérlés (433.92MHz)

nem

Alternatív kapcsolás / keresztváltó kapcsolás

nem

NO/NC kapcsolás

nem

MQTT támogatás (gyári firmware-rel)

nem

Áramkörök száma

1

Terméktípus

okos kapcsolórelé, fogyasztásmérővel

WiFi kapcsolat

igen

Működési páratartalom-tartomány

5%-95%

_Mukodesi_betap

AC (110V-) 230V (fázis és nulla)

MCRPDC kód

RDC15

WiFi szabványok

802.11 b/g/n (2.4GHz)

Működési hőmérséklet-tartomány

-10ºC – 40ºC

Túlfeszültség-védelem

igen, beállítható min. és max. teljesítmény, max. feszültség és max. áram automatikus lekapcsoláshoz

Dimmelhető / Fényerőszabályozható

nem

Gyártó

Sonoff

Hangvezérléssel kapcsolható

Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis

Időzíthető

igen, 8 db az eszközön tárolt offline is működő időzítés, minden további időzítés a felhőből futtatható online üzemmódban

Interneten vezérelhető

igen

Maximális teljesítmény

20A

Zigbee kapcsolat

nem