Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

Sonoff DIY BASIC ZBR3 ZigBee DIY Smart Switch 10A

Ár: 3.330 Ft+Áfa (Br. 4.229 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
IM190611001
Rövid leírás:

A Sonoff népszerű Basic okos kapcsolóreléjének új, ZigBee verziója.

Termékleírás

A Sonoff Basic ZBR3 a népszerű Sonoff márka kis kapcsolóreléjének, a Basic-nek az első Zigbee-s termékverziója, mely 2019 végén jelent meg.

Kompatibilis a SmartThings hub-bal, és az iOS-re illetve Android-ra elérhető SmartThing APP segítségével vezérelhető. Együttműködik az Amazon Alexa platformmal (ZE39KL Echo Plus, Echo Studio, DW84JL 2nd Gen Echo Show & L9D29R 2nd Gen Echo Plus eszközökkel is), hangvezérléssel párosítható az Alexa segítségével: “Alexa, find device”. Vezérelt ki/bekapcsolások, időzített ki/bekapcsolás és még sok más funkció érhető el a SmartThings app-ban.

Mi a ZigBee?

“Ez egy vezetéknélküli adatkommunikációs forma. Legfontosabb tulajdonsága, hogy használata rendkívül kis energiafelhasználással jár, ami ideális az apró akkumulátorral vagy elemmel működő IoT eszközök számára. A Zigbee viszonylag kis sebességű adatátvitelre képes, és a statikusabb jellegű megoldásoknál szokták alkalmazni, ezért ideális az okos otthon különböző szenzorainak és eszközeinek összekapcsolására.

Szintén fontos megemlíteni, hogy ez a protokoll nem egyetlen vállalat saját eszköze. Létrejöttének egyik célja az volt, hogy olyan iparági szabványt hozzanak vele létre, amely segítségével különböző gyártók különböző eszközei problémamentesen, összehangoltan tudjanak együttműködni.”

Forrás: https://eletokosan.hu/

A Sonoff Basic WiFi-s változathoz hasonlóan ez is egy olyan 230V-os kapcsoló relé, amit az egyik oldalon az elektromos hálózatra kötve vezérelhetünk egy 230V-os fogyasztót, zárhatjuk és megszakíthatjuk vele az áramkört. Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó SmartThings App segítségével távolról vezérelhetjük a kapcsolót, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Hely-alapú vezérlésre is van mód, pl. hazaérkezésedkor automatikusan felkapcsolható vele a világítás.

 

Terméktulajdonságok:

  • Zigbee: IEEE 802.15.4 2.4GHz protokoll
  • Max. teljesítmény 10A;
  • Max. bemenet: AC 100-240V 50/60Hz 10A;
  • Max. kimenet: AC 100-240V 50/60Hz 10A;
  • Áramkörök száma: 1;
  • Védőtok: PC V0;
  • Méret: 91*43*25 (mm);
Kapcsolódó termékek
Sonoff ZigBee CC2531 USB adapter
Home Assistantba integrálható CC2431 ZigBee USB adapter. Segítségével az okosothon vezérlőbe közvetlenül vagy egy külső gateway (Rasperry Pi-ből épített zigbee2mqtt)…
Ár: 2.046 Ft + Áfa
(Br. 2.598 Ft)
Részletek