Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

Sonoff RF R2 WiFi + RF Smart Switch 10A

Ár: 3.461 Ft+Áfa (Br. 4.395 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
M0802010002
Rövid leírás:

Az interneten keresztül mobiltelefonról távolról vezérelhető, WiFi + RF-es, rádiós távirányítóval és vezetéknélküli RF fali kapcsolóval is kapcsolható, időzíthető okos kapcsoló relé, 2200W (10A) maximális teljesítménnyel.

Termékleírás

A Sonoff RF egy internetről vezérelhető és időzíthető okos kapcsolórelé, megjelenésében a Sonoff Basic-hez hasonló típus, de annak az RF / rádióvezérlésre is alkalmas verziója. (A névben az R2 a 2018-as verziót jelöli.) Ez tehát egy olyan WiFi-vel és 433 MHz-es rádiós vezérléssel is felszerelt kapcsoló relé, amit 230V AC betápra kötve, zárhatjuk és megszakíthatjuk vele az áramkört, azaz ki/be kapcsolhatjuk a vezetékre kötött elektromos készüléket. Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról vezérelhetjük a kapcsolót, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. 433 MHz-es rádiós távirányítók és RF fali kapcsolók segítségével is kapcsolható.

Természetesen a készülék rendelkezik fizikai nyomógombos kapcsolóval is. A mobilapp-on keresztüli távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás háztartási elektromos eszközök okos vezérlésére, melyeknek nem szükséges állandóan működnie, szakaszosan kell ki/be kell kapcsolni (pl. akvárium keringető vagy levegőztető). Használatával kényelmesen távolról is bekapcsolhatjuk a kívánt készülékeket még mielőtt hazaérnénk, és kényelmesen időzíthetünk vele kikapcsolást is, hogy energiát és költséget takarítsunk meg.

Terméktulajdonságok:

  • 433.92 MHz-es RF / rádiós távirányítóval vagy RF fali kapcsolókkal is vezérelhető kb. 50 méteres körzeten belül (nyílt terepen)
  • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
  • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
  • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)
  • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
  • Időzített kikapcsolás - beállítható a konnektor arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
  • Impulzus kapcsolás: beállítható a relé impulzus kapcsolásra is, azaz egy megadott hosszúságú rövid kapcsolásra (pl. jellemzően 0,5 vagy 1 másodperc)
  • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
  • Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
  • Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy TH10 reléhez kapcsoló hőmérséklet vagy páratartalom érzékelő adatai alapján kapcsolhat egy Sonoff S26 konnektort, vagy egy Sonoff RF Bridge átjáróhoz párosított RF mozgásérzékelő jele alapján kapcsolhat egy Sonoff vagy SmartWise okos villanykapcsolót is, de két WiFi-s eszköz be és kikapcsolását is összehangolhatja (pl. egy Sonoff villanykapcsoló WiFi-n át bekapcsolhat egy Sonoff WiFi-s okoskonnektort).
  • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
  • A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.
  • Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

 

A termékhez saját magyar nyelvű használati útmutatónkat is biztosítjuk vásárlóinknak, mely a weboldalunkról tölthető le.

 

Adatlap

Tömeg 0.052 kg
Méretek 8.8 × 3.8 × 2.3 cm
Terméktípus

okos kapcsolórelé

Szín

fehér

Áramkörök száma

1

Impulzus- / billenőkapcsolás

igen

Fizikai ki/be kapcsológomb

igen

DIN-sínre szerelhető

Igen, a Sonoff DR adapterrel (külön termék)

WiFi kapcsolat

igen

RF / rádióvezérlés (433.92MHz)

igen (RF vevő) – távirányító külön rendelhető

Interneten vezérelhető

igen

Hangvezérléssel kapcsolható

Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis

Fogyasztásmérő

nem

Időzíthető

igen (időpont, ismétlődő időpont, timer/visszaszámláló, ciklusvezérlés)

Gyártói okostelefonos app

igen, ingyenes app: eWeLink (Android, iOS)

Támogatott integrációk

Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Home, Google Nest, IFTTT (az IFTTT integráció előfizetéses, Premium funkció)

Feszültség

90-250V AC, kompatibilis a magyar 230V-tal

Maximális teljesítmény

2200W (10A)

WiFi szabványok

802.11 b/g/n (2.4GHz)

WiFi titkosítási protokoll

WPA-PSK/WPA2-PSK

Működési hőmérséklet-tartomány

0°C – 40℃

Működési páratartalom-tartomány

5-90%

Gyártó

Sonoff