Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

Shelly Plus H&T Gen3 WiFi+BT Sensor FEKETE

Ár: 12.204 Ft+Áfa (Br. 15.499 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ALL-KIE-PLUSHTB-GEN3
Rövid leírás:

Shelly PLUS H&T GEN3 a Shelly PLUS H&T továbbfejlesztett változata, amelybe a Shelly saját fejlesztésű chipjét alkalmazták. Az érzékelő továbbra is egy kombinált páratartalom és hőmérséklet szenzor, egy e-papír (e-ink) képernyővel. WiFi+Bluetooth ESP-Shelly-C38F chippel. Fekete színű kivitelben. Elemes működést és USB-C kábellel való állandó tápellátást is támogat.

Termékleírás

A Shelly PLUS H&T GEN3 a népszerű H&T PLUS szenzor 2024-es új GEN3-as változata.

 

A több mint 1 éves elem-élettartamnak köszönhetően a Shelly Plus H&T GEN3 gondoskodik arról, hogy mindig tisztában legyél otthonod vagy irodád hőmérsékletével és páratartalmával. A gyorsabb processzorral és dupla memóriával rendelkező Shelly Plus H&T GEN3 a körülmények legkisebb változását (akár 0,5 fok hőmérséklet vagy 1% páratartalom válttozást) is figyeli, és segít megelőzni a kiszáradást vagy a penészedést, miközben kényelmes körülményeket biztosít a helyiségben. Elődjéhez képest kijelzőjén a hő és páratartalom adatokon felül az időt is mutatja.

A Shelly Plus H&T elemről (4 db AA elem szükséges a működéséhez) vagy egy USB-C töltőkábellel hálózati töltésről is képes működni. Elemes működés esetére a Shelly Plus H&T-hez 1 évnél is hosszabb üzemidőt ígér a gyártó, köszönhetően a szuper energiatakarékos e-papír kijelzőnek. A Shelly Plus H&T-t egy C típusú USB-nyílással is ellátták, az erről való működés során gyakrabban, akár 5 percenként jelenti le a frissen mért adatokat.

 

A minimalista, ám mégis modern dizájnú eszköz minden iroda és lakás dísze, és segítségével nem csak a Shelly app-ban követhető - akár az interneten keresztül távolról is - a helyiségek páratartalom-szintje és hőmérséklete, hanem a képernyőn a helyszínen is követhetőek az adaok. És persze változatlanul automatizációkat is építhetünk az adatokra és okosan vezérelhetünk más Shelly eszközöket.

Közvetlenül Wi-Fi-re kapcsolódik, nincs szükség vezetékezésre, sem hub-ra / központi egységre a használatához. Az ESP-Shelly-C38F chip-nek köszönhetően - más Shelly Plus GEN3 eszközökhöz hasonlóan -, pillanatok alatt párosítható a telefonnal Bluetooth segítségével. 

A mért adatokat a termékhez járó ingyenes Shelly Cloud 1 évig tárolja és a szintén ingyenes Shelly okostelefon app-ban az adatok megtekinthetőek és le is tölthetőek róla.

A terméket elem nélkül szállítjuk.

GATEWAY FUNKCIÓK:

Elődje ESP32 chip-el szeret, viszont a Shelly Plus H&T GEN3 már az ESP-Shelly-C38F cshippel lett felvértezve. Elődjéhez hasonlóan a Wi-Fi + Bluetooth protokollokat is támogatja az eszköz. Bluetooth átjárót is tartalmaz, a Shelly új generációs Bluetooth érzékelőinek és Bluetooth távirányítónak Bluetooth vevőegységeként / átjárójaként is képes egyben működni. Egyben tartalmaz egy Wi-Fi repeater (Wi-Fi jelismétlő) funkciót is, melynek bekapcsolásával a távolabb telepített Shelly eszközök számára továbbít - egyfajta Wi-Fi mesh-ként - Wi-Fi jelet. 
Az új chipnek köszönhetően a Shelly GEN3 eszközöket felkészítették a Matter kompatibilitásra is, így biztosak lehetünk benne, hogy jövőálló eszközt vásárolunk a Shelly GEN3-as eszközök esetében.

BLUETOOTH PÁROSÍTÁS:

Telefonnal való párosítása a többi második generációs Shelly Plus és Pro eszközhöz hasonlóan Bluetooth protokollon történik, egyszerűen és gyorsan.

 

Más Shelly termékekkel együtt használva:

 

Plus H&T GEN3 + Plus Plug S 

Az otthoni hőmérséklet szabályozása még soha nem volt ilyen egyszerű! A fűtőtestet csak csatlakoztasd egy Shelly Plug vagy Plug S okoskonnektorhoz, és egy jelenet segítségével automatizáld a Shelly Plus H&T adatai lapaján a WiFi-s konnektor ki és bekapcsolását.

 

Plus H&T GEN3 + Plus 1

Kerüld el a magas páratartalmat és előzd meg a penészképződést azáltal, hogy rákötöd a fürdőszobai vagy más ventilátorod egy Shelly Plus 1-re, és egy jelenet segízségével a Shelly Plus H&T adatai alapján automatikusan bekapcsolod a ventilátort egy megadott páratartalom értéknél.

 

Plus H&T GEN3 + Plus 2PM

A forró nyári hónapokban a lakás felmelegedésének egyik oka az ablakokon keresztül bejutó közvetlen napfény. Állítsd be a Shelly H&T maximális hőmérsékletét, és kérd a motoros redőnyöket vezérlő Shelly Plus 2PM-et, hogy zárja be a redőnyöket.

 

 

Terméktulajdonságok:

 • Alacsony fogyasztású e-ink kijelzővel
 • 4 x 1,5 V AA  elemmel működik (nem tartozék)
 • USB-C csatlakozóval állandó áramellátású tápegységről is működtethető (nem tartozék)
 • Alacsony elemfogyasztás (akár 1 éves akkumulátor-élettartam)
 • Akár 1 év ingyenes adattárolási lehetőséget kínál elemzésekhez és statisztikákhoz
 • 0,5 fok celsius és 1% páratartalom határérték (érzékenység) adható meg (hogy milyen gyakran jelentse le a változást), és max. 5 percenként kapcsolódik a felhőre a hőmérsékleti és páratartalom érték lejelentéséhez
 • Bluetooth párosítás
 • Falra is felszerelhető
 • Kompatibilis az Alexa, a Google Home rendszerekkel is
 • Matter kompatibilitás lehetősége
 • Szín Fekete

 

További információk

Áttekintés
Gyártó

Shelly

Terméktípus

WiFi-s okos vezetéknélküli hőmérő és páratartalom érzékelő

Szín

fehér, fekete

Hang, kép, szenzor paraméterek
Szenzor

kombinált hőmérséklet és páratartalom érzékelő

Beüzemelés / működtetés
Bekötés

4 db AA elemet kell beletenni, vagy egy USB-C csatlakozóval állandó tápellátást biztosítani

Üzemi környezeti hőmérséklet

-45 °C to 135 °C

Üzemi környezeti páratartalom

0-100%

Max. energiafogyasztás

1W

Támogatott protokollok
Wi-Fi

igen

Zigbee

nem

Z-Wave

nem

RF / rádióvezérlés

nem

Bluetooth

Bluetooth csak párosításhoz

Távvezérelhetőség, okosvezérelhetőség
Interneten keresztül távolról vezérelhető

igen

Webes (böngészős) admin felület

igen, az app-pal szinte megegyező funkcionalitás

Felhős (cloud) üzemmód (gyári firmware-rel)

igen, a Shelly felhőre kapcsolódik alapértelmezésben

Helyi hálózati üzemmód (gyári firmware-rel)

igen

REST API támogatás (gyári firmware-rel)

igen

MQTT támogatás (gyári firmware-rel)

igen

Támogatott integrációk

Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Home, Google Nest, IFTTT (az IFTTT integráció előfizetéses, Premium funkció), REST API

Okos funkciók
Értesítési funkciók

Shelly Cloud Scene (jelenetből): email küldése, Shelly app értesítés

Előzmények

igen: hőmérsékleti és páratartalom grafikon az app-ban, letölthető CSV adatok, esemény történet: Shelly fiókonként a legutolsó 50 esemény

Egyéb
Méretek

7,0 × 7,0 × 2,6 cm