Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

Victron Energy MultiPlus-II 48/5000/70-50

Ár: 629.913 Ft+Áfa (Br. 799.990 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
PMP482505010
Rövid leírás:
Gyártó oldala: Victron Energy
A MultiPlus minden funkciójával rendelkezik, de ezen felül van egy külső áram átalakító funkciója, a PowerControl és a PowerAssist alkalmazásához, és az ön-fogyasztás optimalizálásához külső áram érzékelővel (max. 32A).

Szintén rendelkezik a MultiGrid összes funkciójával, beépített sziget ellenzővel és egyre bővülő jóváhagyó ország-listával. Megjegyzés: egy rövid ideig ennek a termékenek a neve MultiGrid-II. A MultiPlus-II a MultiPlus és a MultiGrid szolgáltatásait egyesíti magában. Rendelkezik a MultiPlus összes funkciójával, továbbá külső áramtranszformátor opciót is kínál, amely a PowerControl és PowerAssist szolgáltatást 100 A teljesítményre bővíti. Egyúttal a MultiGrid minden funkcióját is bírja, beépített szigetüzem elleni védelemmel, valamint az egyes országokra vonatkozó jóváhagyások egyre bővülő sorával.
Termékleírás

PowerAssist

A MultiPlus-II megakadályozza az olyan korlátozott kapacitású, váltakozó áramú áramforrások túlterhelését, mint a generátorok vagy a parti áramcsatlakozások. Először a teleptöltés csökken le automatikusan, amikor egyébként túlterhelés jelentkezne. A második szint fokozza a generátor vagy partmenti áramellátás teljesítményét a telepből érkező árammal.

 

ESS: Energiatároló rendszer

A MultiPlus-II bármely Victron energiatakarékos (ESS) rendszer kulcsfontosságú alkotóeleme, amely rugalmasságot biztosít az MPPT napelemes töltőeszközökhöz vagy a hálózattal szinkronműködő PV-inverterekhez való együttes alkalmazáshoz. Példák és további, részletes információk megtalálhatók az ESS (Energy Storage System) manual.

 

Szünetmentes, váltakozó áramú tápáram (UPS funkció)

A hálózat meghibásodása esetén, esetleg amikor a parti áram vagy a generátor által biztosított áram lecsatlakozik, a Multi-egységen belüli inverter automatikusan bekapcsol, és átveszi az áramellátást a csatlakoztatott fogyasztók felé. Ez olyan gyorsan (20 milliszekundumnál kevesebb idő alatt) történik, hogy a számítógépek és más elektromos berendezések fennakadás nélkül működnek tovább.

 

Távmonitorozás és -vezérlés

GX eszközzel (pl. Cerbo GX egységgel) párosítva lehetőséget ad Multi egységének és rendszerének, illetve rendszereinek monitorozására és vezérlésére helyben (LAN), esetleg bárhonnan táveléréssel, az Interneten keresztül, az ingyenes VRM alkalmazás és az ingyenes VRM portál segítségével. A hozzáférés telefonról, táblagépről, notebookról és számítógépről akár több üzemelő rendszerhez is megoldható. A vezérlés szintje szinte végtelen, a Multi egységnek a tartalékgenerátor automatikus indítására való beállításától kezdve számtalan más lehetőségen keresztül…"

 
Kapcsolódó termékek
Victron Energy Battery Switch ON/OFF 275A
Gyártó oldala: Victron Energy Az Battery Switch ON/OFF 275A akkumulátorkapcsoló legfeljebb 48 V-os akkumulátorrendszerekhez alkalmas. Egyedi ergonómiai és esztétikai…
Ár: 14.488 Ft + Áfa
(Br. 18.400 Ft)
Részletek
Victron Energy Cerbo GX
Gyártó oldala: Victron Energy Ez a tökéletesen új kommunikációs központ mindig lehetővé teszi, hogy – bárhol is tartózkodjon – a rendszert teljesen az…
Ár: 141.653 Ft + Áfa
(Br. 179.899 Ft)
Részletek
Victron Energy SmartSolar MPPT 150/70-Tr
Gyártó oldala: Victron Energy A napelemes töltő a napelemekből gyűjt energiát, és azt az akkumulátorokban tárolja. A legmodernebb és leggyorsabb technológiát…
Ár: 244.093 Ft + Áfa
(Br. 309.998 Ft)
Részletek
Victron Energy VE.Direct Kábel 3m egyenes
Gyártó oldala: Victron Energy VE.Direct kábel, 3m-es hossz, egyenes csatlakozók
Ár: 7.008 Ft + Áfa
(Br. 8.900 Ft)
Részletek