Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

Victron Energy SmartSolar MPPT 150/70-Tr

Ár: 244.093 Ft+Áfa (Br. 309.998 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
SCC115070211
Rövid leírás:

Gyártó oldala: Victron Energy

A napelemes töltő a napelemekből gyűjt energiát, és azt az akkumulátorokban tárolja. A legmodernebb és leggyorsabb technológiát hasznosító SmartSolar képes ezt az energia-felhalmozást maximalizálni, illetve azt úgy irányítani, hogy a teljes töltöttségi állapot a lehető legrövidebb időn belül elérhető legyen. A SmartSolar megőrzi az akkumulátorok megfelelő állapotát, és meghosszabbítja élettartamukat.

A SmartSolar töltésvezérlővel még az erősen lemerült akkumulátorok is újratölthetők. Az egység akár 0 Volt akkumulátorfeszültség mellett is képes a működésre akkor, ha a cellák nincsenek véglegesen elszulfátosodva, illetve egyébként nem sérültek.

Termékinformáció: Victron Energy SmartSolar MPPT 150/70-Tr

Termékleírás

MPPT: Ultragyors, teljesítménymaximum-pontkövetés

Az MPPT VE.Can SmartSolar töltő 150 vagy 250 voltos kapocsfeszültséggel jellemezhető PV-elem csoporthoz csatlakozik, majd automatikusan észleli és tölti a 12, 24 vagy 48 V-os akkumulátorcsoportot – az adott típustól függően – 70 és 100 A közötti árammal.

A töltési beállítások teljes körben programozhatók, sőt eltérő kémiai folyamatokkal működő, például ólom-sav, lítiumion- vagy más akkumulátorokhoz egyaránt üzembe helyezhető.

 

A töltő távoli szabályozása

Az MPPT VE.Can SmartSolar töltő Bluetooth segítségével, a VictronConnect alkalmazáson keresztül távolról szabályozható és konfigurálható. Ez lehetővé teszi a készülék beállítását, kezelését, valamint az olyan információkról azonnal áttekinthető információk megismerését, mint az akkumulátor feszültsége és áramerőssége, illetve a múltbeli adatok. 

 

További, lánckapcsolattal csatlakoztatható egységek

A VE.Can SmartSolar töltő CAN-sín csatlakozókkal szerelt. Ez teszi lehetővé a további VE.Can SmartSolar töltőkkel való kommunikációt. A további egységek egyszerű „lánckapcsolattal” csatlakoznak egymáshoz úgy, hogy az egyes egységek között szimpla RJ45 kábelek vannak.

Az egymáshoz való csatlakoztatáskor minden egyes VE.Can SmartSolar töltő töltési állapota a rendszerrel szinkronizálódik. Továbbá az adatok egyszerű kábelen keresztül is küldhetők GX monitorozó eszközre. 

 

Távmonitorozás és -vezérlés

Ha a GX eszköz csatlakozik az Internethez, a Victron távkezelési portálon (VRM) a napelemes töltő(k) által biztosított energiához teljes körben hozzáfér.

Távoli készülékek esetében – akkor is, ha nincs a közelben internetkapcsolat – az MPPT egység monitorozható marad a  GlobalLink 520 csatlakoztatásával.
 

A SmartSolar Control vezérlőegység kijelzője

A VE.Can SmartSolar töltő a többi MPPT napelemes töltőkhöz hasonlóan VE.Direct csatlakozóval is rendelkezik. Ez a csatlakozóport mind egyetlen egység monitorozására, mind kültéri világítás szabályozására alkalmas. A távoli be-/kikapcsolás feladatát ellátó csatlakozót külső eszközről, például lítiumion-akkumulátorról is lehet kívülről vezérelni. Egy opcionális, kívülről csatlakoztatható eszközként működő LCD kijelző/vezérlőelem élő adatokat, beállítási és kezelési lehetőségeket biztosít közvetlenül az eszköz felületéről.

 
Kapcsolódó termékek
Victron Energy Battery Switch ON/OFF 275A
Gyártó oldala: Victron Energy Az Battery Switch ON/OFF 275A akkumulátorkapcsoló legfeljebb 48 V-os akkumulátorrendszerekhez alkalmas. Egyedi ergonómiai és esztétikai…
Ár: 14.488 Ft + Áfa
(Br. 18.400 Ft)
Részletek
Victron Energy Cerbo GX
Gyártó oldala: Victron Energy Ez a tökéletesen új kommunikációs központ mindig lehetővé teszi, hogy – bárhol is tartózkodjon – a rendszert teljesen az…
Ár: 141.653 Ft + Áfa
(Br. 179.899 Ft)
Részletek
Victron Energy MultiPlus-II 48/5000/70-50
Gyártó oldala: Victron Energy A MultiPlus minden funkciójával rendelkezik, de ezen felül van egy külső áram átalakító funkciója, a PowerControl és a PowerAssist…
Ár: 629.913 Ft + Áfa
(Br. 799.990 Ft)
Részletek
Victron Energy VE.Direct Kábel 3m egyenes
Gyártó oldala: Victron Energy VE.Direct kábel, 3m-es hossz, egyenes csatlakozók
Ár: 7.008 Ft + Áfa
(Br. 8.900 Ft)
Részletek