Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

Home Assistant SkyConnect USB kulcs Home Assistanthoz Zigbee / Thread / Matter

Ár: 12.594 Ft+Áfa (Br. 15.994 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
NAB-KIE-SKYUSB
Rövid leírás:

A Home Assistant SkyConnect egy hivatalos Home Assistant megoldás a Nabu Casa-tól: egy USB kulcs, mellyel a hamarosan szintén megjelenő Home Assistant Yellow hardver funkcióit teszik elérhetővé minden Home Assistant-t használó platform, például a Raspberry Pi-t használók számára is.

A Silicon Labs EFR32MG21 chipre épülő USB pendrive lehetővé teszi a Thread és a Zigbee futtatását is egy egyszerű pendrive segítségével, a Matter támogatás pedig firmware-frissítésként érkezik majd.

Termékleírás

A SkyConnect Home Assistant eszközt úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a Home Assistant felhasználókhoz. Az eszköz egyszerű kapcsolatot biztosít a Zigbee és a Thread eszközökhöz, és a jövőben támogatni fogja a Matter specifikációt is egy jövőbeli Home Assistant hivatalos firmware-frissítéssel.

A termék támogatja az Over-The-Wire (OTW) firmware-frissítést az USB interfészen keresztül, amely lehetővé teszi mindkét protokoll egyszerű és gyors firmware-frissítését. Az eszköz egy EFR32 Series 2 (Silicon Labs EZSP v8) adapter, amely +20 dBm teljesítménnyel sugároz. 

Támogatja a teljes sebességű USB 2.0 adatátvitelt, ha a mellékelt USB-hosszabbítóhoz csatlakoztatod. A Home Assistant pedig biztosítani fog majd egy Add-on-t is, amely ZIgbee-hez és Matterhez Ember Stacks kapcsolatot biztosít. A Nabu Casa pedig rendszeresen frissíti majd a firmware-t, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa a Zigbee/Matter adapterrel.

Az USB Stick Plug and Play lesz, szorosan integrálva a Zigbee Home Automation integrációval, amely Home Assistant kezdők számára is egyszerű használatot biztosít. 

 

JELLEMZŐK:

● 2,4 GHz-es többprotokollos USB adó-vevő
● Zigbee/Thread/Matter
● USB v2.0 teljes sebesség
● TX teljesítmény +20dBm-ig
● Silab EFR32MG21 vezeték nélküli SoC
● Over The Wire (OTW) frissítési támogatás

 

2 protokollt futtat egyszerre:
● Kettős protokoll működés (Zigbee, Matter)
● Home Assistant-hoz készült
● Jövőbiztos (rendszeresen frissített) vezeték nélküli adó-vevőkkel

 

A hardver alapja egy Silicon Labs EFR32MG21 SoC-on (ugyanazon a chip, mint a Sonoff ZBDongle-E típusánál), egy IEEE 802.15.4 többprotokollú 2,4 GHz-es rádiós MCU-n alapul, amely képes egyidejűleg mindkét Zigbee 3.0 (EmberZNet/EZSP) futtatására. és Thread (OpenThread/Spinel inc. Matter/CHIP over Thread) veremeket/protokollokat egyidejűleg a firmware használatával RCP RCP (Radio Co-Processor) módban.

A közvetlen helyi soros kommunikáció egy beépített USB-UART hídon/átalakítón keresztül történik (feltehetően egy Silicon Labs CP210x sorozatú chip).

A Home Assistant / Nabu Casa csapata több kiegészítőn is dolgozik, amelyek lehetővé teszik majd, hogy ezek az adapterek egyidejűleg Zigbee koordinátorként és OpenThread Border Routerként (OTBR) is működhessenek a Thread-alapú Matter/CHIP-kompatibilis eszközökhöz (helyi kommunikációban USB-soros port OpenThread RPC Spinel interfésszel UART-on keresztül. A Silabs EmberZNet EZSP interfészek a Zigbee számára a Zigpy könyvtárakon keresztül lehetővé teszik a ZHA (Zigbee Home Automation) integráció támogatását is.

 

Specifikációk:
● Zigbee, Matter és Thread támogatása
● Over-the-wire (OTW) firmware-frissítések
● USB v2.0 teljes sebesség

 

Technikai specifikációk:

● Tápellátás: 5V DC / 150mA-ig
● USB: v2.0 teljes sebesség (12Mbps)
● Híd: USB az UART-hoz, Silabs CP2102N

 

Fizikai specifikációk:

● Méretek : kb. 38.5 x 18 x 4,5 mm
● Tömeg: 4 g

 

RF specifikációk:
● Adó-vevők: Silabs EFR32MG21
● Frekvencia: 2,4 GHz
● Antenna: PCB
● TX teljesítmény: akár +20dBm
● RX érzékenység: -104 dBm (250 kbps)
● Protokollok: Zigbee, Matter, Thread
● Stack: EmberZNet soros protokoll (EZSP)

 

FONTOS:

A SkyConnect USB-kulcs Matter kompatibilitása a termék megjelenésekor még nem lesz elérhető, csak később kiadott firmware update formájában kerül kiadásra majd, amint a Matter szabvány végleges verziója megejelenik, és az ez alapján történő fejlesztés elkészül.

Mivel a Matter szabvány a termék novemberre várt megjelenéséig még nem kerül véglegsítésre, így sok szükséges információ a Matter-ről még nem áll most rendelkezésre. A Home Assistant csapat már dolgozik a Matter implementálásán, de a fejlesztés csak a Matter szabvány novemberi megjelenése után fordul a célegyenesbe.

 

 

További információk

Tömeg 0,085 kg
Méretek 1,8 × 3,85 × 0,45 cm
Eszköz működési betáp

5V DC USB

Gyári cikkszám

HASKYCNCT

Gyártó

Nabu Casa / Home Assistant

_Mukodesi_betap

USB aljzat

Működési hőmérséklet-tartomány

beltéri

Terméktípus

Zigbee / Thread / Matter USB kulcs Home Assistant eszközökhöz

_Termék típusa

átjáró (gateway / bridge)

Zigbee kapcsolat

igen

MCRPDC kód

RDC13

_Távvezérlési módok

Thread, ZigBee

Kapcsolódó termékek
Aeotec Range Extender Zi (ZigBee)
Az Aeotec Range Extender kiterjeszti ZigBee okosotthon-központunk hatótávolságát, hogy akár pincéből, padlásról, garázsból is tudjuk a csatlakoztatott eszközeinket…
Ár: 9.812 Ft + Áfa
(Br. 12.461 Ft)
Részletek
Frient Air Quality Sensor Zigbee
KIFUTÓ TERMÉK. A KÉSZLET EREJÉIG RENDELHETŐ. A frient Air Quality Sensor képes a szoba hőmérséklet és páratartam értékeiről, valamint a levegőben…
Ár: 14.172 Ft + Áfa
(Br. 17.998 Ft)
Részletek
Frient Smart Cable Zigbee
KIFUTÓ TERMÉK. A KÉSZLET EREJÉIG RENDELHETŐ. A Smart Cable egy áramfogyasztást is figyelő kapcsoló relé. Csatlakoztassuk elektromos radiátor, ventilátor vagy más…
Eredeti ár: 17.266 Ft + Áfa
(Br. 21.928 Ft)
Akciós ár: 12.950 Ft + Áfa
(Br. 16.447 Ft)
Részletek
Home-Assistant Kit HARDKERNEL ODROID-N2+ 4GB/128GB
Azonnal használható, előre telepített Home-Assistant Blue rendszer. Nem limitált verzió! A készlet az alábbiakat tartalmazza: HARDKERNEL ODROID-N2+ 4GB RAM, 128GB eMMC memóriakártya, 3D…
Ár: 65.091 Ft + Áfa
(Br. 82.666 Ft)
Részletek
SmartWise Zigbee+RF relé 2 csatornás
A SmartWise Zigbee + RF okos kapcsolóreléje impulzus kapcsolási és normál kapcsolási üzemmóddal, interlock / váltókapcsolási üzemmóddal; potenciálmentes,…
Ár: 7.870 Ft + Áfa
(Br. 9.995 Ft)
Részletek
Sonoff DIY BASIC ZBR3 ZigBee DIY Smart Switch 10A
A Sonoff népszerű Basic okos kapcsolóreléjének új, ZigBee verziója.
Ár: 3.330 Ft + Áfa
(Br. 4.229 Ft)
Részletek
Sonoff ZigBee Ajtó/ablak nyitásérzékelő
A Sonoff Zigbee ajtó/ablaknyitás-érzékelő egy elemmel működő, Zigbee-s okosotthon protokollt használó, vezetéknélküli apró mágneses szenzor, melynek adatai…
Ár: 2.125 Ft + Áfa
(Br. 2.699 Ft)
Részletek
Sonoff ZigBee WiFi Switch
A Sonoff Zigbee gomb egy elemmel működő, Zigbee-s okosotthon protokollt használó vezetéknélküli távirányító gomb, mellyel Zigbee-s eszközöket, vagy Sonoff Zigbee Bridge-en…
Ár: 1.810 Ft + Áfa
(Br. 2.299 Ft)
Részletek